Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (2023)

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (1)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (2)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (3)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (4)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (5)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (6)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (7)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (8)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (9)Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (10)

+ 7

+ 5

Startpagina

/

Spanje

/

Bezienswaardigheden en activiteiten in La Palma

/

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos

Activiteiten

In de vrije natuur

Natuur

Excursies & Dagtrips

Cultuur & Geschiedenis

Must-sees

Sightseeing & Tradities

Platteland

Gratis annuleren

Locatie: La Palma

Duur: van 4 uur tot 8 uur

Taal: Engels

Alleen met geprinte tickets

Tour met gids

Instant confirmation

Hotel pick-up

Highlights

 • Ga naar de top van de Roque de los Muchachos - de hoogste top van La Palma
 • Zie de enorme vulkanische Caldera de Taburiente en leer meer over de geschiedenis ervan
 • Shop lokale producten op de markt of lunch in het rustieke dorp Santo Domingo
 • Bekijk het uitzicht vanaf El Time en Tajuya en zie de jongste vulkaan van Europa
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van La Palma en zijn geologie

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Ons team is 24/7 bereikbaar

Telefoonnummer: +31 546 876 514 (NL) , +32 59 57 00 02 (BE)

Waarom voor TUI Collection kiezen

We hebben onze activiteiten zorgvuldig ontworpen zodat je alles uit elke reis kunt halen.

Uitzonderlijke activiteiten

 • Ontworpen door ons - een leider in de reiswereld
 • Begeleid door onze vriendelijke en deskundige gidsenen team
 • Hoog gewaardeerd door klanten

Laagsteprijsgarantie

 • Onverslaanbare prijs zonder verborgen kosten
 • Gedekt door onze waardegarantie
 • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren

Beschrijving

De Canariërs noemen La Palma 'la isla bonita' - het mooie eiland - wat een compliment is. Rudi, een van onze gidsen, vond het zo betoverend dat hij hier meer dan 40 jaar geleden naartoe verhuisde. “Ik doe deze tour graag,” zegt hij, "Het laat je het verleden en het heden van het eiland zien - van een van de grootste observatoria ter wereld tot Tajogaite, Europa's jongste vulkaan”. Bovendien ontdek je natuurwonderen zoals Roque de los Muchachos en de oeroude Caldera de Taburiente.

De dag begint als je de 2.500 meter hoge Roque de los Muchachos - de hoogste piek van La Palma - beklimt en onderweg het koepelvormige astronomische observatorium passeert. Op de top kijk je je ogen uit over de 8 kilometer brede Caldera de Taburiente, het enige nationale park van het eiland. Deze immense kom, omringd door steile bergtoppen die in wolken zijn gehuld, is dichtbegroeid met dennenbossen en watervallen. Van de gids hoor je over de geschiedenis van het park en hoe je bezoek bijdraagt aan het behoud van deze ecosystemen.

Vervolgens bezoek je Santo Domingo, een klein stadje dat beroemd is om zijn gerookte vleeswaren en kaas. Je hebt vrije tijd om over de met mos begroeide kinderkoppen te slenteren, te lunchen of de marktkraampjes af te struinen voor wat lekkers - een prima manier om de lokale gemeenschap te steunen, die in aantal afneemt. Op het uitkijkpunt El Time heb je een adembenemend uitzicht over de Angustias kloof. Ook ga je naar het Tajuya uitkijkpunt. Vanaf hier kun je de inferno-achtige hellingen van de Tajogaite vulkaankegel, gevormd door een uitbarsting in de herfst van 2021, zien liggen.

Lees meer

Inbegrepen

Transfer

Gids

Proeverij van lokale delicatessen

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI ESPAÑA TURISMO S.L.U.

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Goed om te weten

 • Vergeet niet je eigen lunch mee te nemen.
 • Eten en drinken niet inbegrepen

Lees meer

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%

0%

0%

0%

0%

Sorry, we kunnen geen beoordelingen vinden op basis van deze filters

Dit vind je misschien ook leuk

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (11)

Activiteiten

Betoverde Bos Wandeling La Palma met Transfer

Het is net of je in een van de populaire Harry Potter films bent beland, als je de Betoverde Bos wandeling maakt op La Palma. Je loopt door een mistig landschap van oude laurierbomen, watervallen en vulkanen. En je ziet zelf dat dat inderdaad magisch is. Trek je wandelschoenen aan voor een tocht door de weelderige Puntallana regio. Je kijkt je ogen uit op de sprookjesachtige uitzichten en ongerepte landschappen. En de transfer heb je erbij.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en

4,3/5

(4)

vanaf:

40,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (12)

Excursies & Dagtrips

Noordwesten La Palma Boottocht

Deze glasbodemcatamaran cruise brengt je naar de westkust van La Palma. Je komt op plekjes die lastig of niet te bereiken zijn over het land. Cueva Bonita en Veta Beach staan op de lijst om te bezoeken. En met een beetje geluk spot je dolfijnen.Je begint in de haven van Tazacorte en stapt op de Fancy II. Dan vaar je naar het noorden en bewonder je de vulkanische kliffen van meer dan 200 meter hoog. Je vaart de Cueva Bonita binnen en ziet dat de grote grot 2 monden heeft. Lang geleden verstopte de bevolking zich hier voor de piraten. Daarna ga je naar Poris de Candelaria en bekijk je de vissershutjes die aan de voet van de kliffen zijn gebouwd.Het vulkanisch strand van Veta is klein en moeilijk te bereiken via land. Je gaat voor anker en duikt het water in om te snorkelen of maakt een ritje op de ‘Big Banana'. Ook zijn er snacks aan boord. Vervolgens vaar je langs Cueva Colorada en Poris de Puntagorda in de hoop om dolfijnen en walvissen te spotten.

Gratis annuleren

E-voucher

4,6/5

(1)

vanaf:

55,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (13)

Excursies & Dagtrips

La Palma Dolfijnen en Walvissen Boottocht

Aan boord van de Fantasy spot je met een beetje geluk walvissen en dolfijnen. Je vaart rond La Palma de Noord- Westkust van Tenerife. In een futuristische speedboot met een ronde glazen bodem zie je de onderwaterwereld vanuit een ander perspectief. Met maximaal 10 gasten is er genoeg plek voor iedereen.Je bekijkt de vulkanische grotten en de kust van La Palma. Tijdens de boottocht bewonder je de onderwaterwereld van Tenerife. Samen met 9 andere passagiers kijk je door de grote ronde glazen bodem.Ook is er de mogelijkheid om over het water te turen, wachtend op een teken van een van de zeewezens. Met een beetje geluk zie je een vin op het wateroppervlak. Of je kijkt door het glas en ziet de kleurrijke vissen onder je door zwemmen.

Gratis annuleren

Instant Confirmation

4/5

(1)

vanaf:

60,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (14)

Excursies & Dagtrips

Boottocht langs de kust van La Palma met Transfer

Als je dacht dat La Palma mooi was, wacht dan maar tot je het vanaf zee ziet. Deze cruise met een glasbodem catamaran langs de westkust neemt je mee naar plaatsen die nauwelijks of niet bereikbaar zijn via land. Je vaart de Bonita grot in en bewondert natuurschoon zoals het strand van Veta. En misschien zie je wel dolfijnen.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en

3,9/5

(3)

vanaf:

82,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (15)

Activiteiten

Look for some of the 27 species of cetaceans of the Canary Islands and visit coastal highlights: Porís de Candelaria and the Beautiful Cave.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

en,es

vanaf:

45,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (16)

Activiteiten

Caldera de Taburiente Nationaal Park Wandeling

Het Caldera Taburiente pad is een tocht door het enige nationale park van het eiland - en het is de ster van het populaire wandelgebied van La Palma. Je loopt de kronkelende paden naar beneden de krater in, kijkt je ogen uit over ongelofelijke landschappen en bezoekt La Cascade de Colores. Bij deze waterval met zijn ijzerrijke water staat je een regenboog te wachten. Maar geen pot goud ...

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en

4,4/5

(15)

vanaf:

40,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (17)

Activiteiten

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos

De Canariërs noemen La Palma niet voor niets ‘La Isla Bonita' – het mooie eiland. Deze hele dag zie je de mooiste natuurwonderen zoals Roque de los Muchachos en de prehistorische Caldera de Taburiente.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

en

3/5

(1)

vanaf:

51,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (18)

Excursies & Dagtrips

Noordoost-La Palma Tour met Los Tiles en Rum Proeverij

Regenwouden, bananenplantages, vulkanische poelen en kleurrijke, koloniale dorpjes, het noorden van La Palma is ongetwijfeld het mooiste stuk van het eiland. Tijdens deze dagexcursie bezoeken we onder meer Santa Cruz, het laurierbos van Los Tilos en San Andrés.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

en

vanaf:

42,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (19)

Excursies & Dagtrips

La Palma Dolfijnen en Walvissen spotten

De Fantasy cruise is niet zomaar een boottocht. Met een futuristische speedboot met een ronde glazen bodem ga je op zoek naar dolfijnen en walvissen langs de noordwest kust van Tenerife. Je vaart rond La Palma met niet meer dan 10 gasten aan boord. Dus je hebt alle ruimte om alles goed te overzien.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en

vanaf:

87,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (20)

Activiteiten

Tajogaite Vulkaan Wandeltocht

Op 19 september 2021 werd bij La Palma een nieuwe vulkaankrater gevormd. De vulkaan die voorheen bekend stond als Cumbre Vieja barstte uit en veranderde het landschap ten westen van de stad drastisch. Tijdens deze wandeling van 5 km over de nieuwe vulkaan die de naam Tajogaite - gebarsten berg – heeft gekregen, kom je tot vlak onder de krater. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de lavastromen en de Aridane vallei.

Gratis annuleren

Tour Met Gids

vanaf:

30,00

Noord-La Palma Tour met Roque de los Muchachos (21)

La Palma

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 01/06/2023

Views: 6099

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.