TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (2023)

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (1)TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (2)TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (3)TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (4)TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (5)

+ 2

Startpagina

/

Spanje

/

Bezienswaardigheden en activiteiten in Ibiza

/

Excursies & Dagtrips

Nightlife

Sightseeing & Tradities

Markt & Ambacht

Gratis annuleren

Locatie: Ibiza

Duur: van 4 uur tot 8 uur

Taal: Engels

Mobiele voucher wordt geaccepteerd

Tour met gids

E-Voucher

Instant confirmation

Hotel pick-up

Highlights

 • Free time in Ibiza town
 • Las Dalias Hippy Market

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Ons team is 24/7 bereikbaar

Telefoonnummer: +31 546 876 514 (NL) , +32 59 57 00 02 (BE)

Waarom voor TUI Collection kiezen

We hebben onze activiteiten zorgvuldig ontworpen zodat je alles uit elke reis kunt halen.

Uitzonderlijke activiteiten

 • Ontworpen door ons - een leider in de reiswereld
 • Begeleid door onze vriendelijke en deskundige gidsenen team
 • Hoog gewaardeerd door klanten

Met zorg gecreëerd

 • Voldoet aan wereldwijde duurzaamheidsnormen
 • Ondersteunt lokale gemeenschappen
 • Leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen

Laagsteprijsgarantie

 • Onverslaanbare prijs zonder verborgen kosten
 • Gedekt door onze waardegarantie
 • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren

Beschrijving

The old walled fortress perched at the top of Ibiza town is an atmospheric tangle of cobbled lanes normally only accessible by foot. Known as Dalt Vila, it's mostly residential but as you explore it, you'll discover the cultural sights tucked away along the narrow streets.

Or perhaps you'd prefer to browse the designer boutiques and luxury shops of the more modern Marina district down by the harbour. It's a vibrant and elegant area lined with waterfront cafés, bars and restaurants.

After a couple of hours in the old town, you'll head for the famous Las Dalias Hippy Market. More of an institution than a market, it's a real potpourri of artisans and artists who design, make and sell their own handicrafts. Here you can pick up everything from beads and bangles to original paintings of local beauty spots.

Lees meer

Inbegrepen

Transport to and from hotels

Guide

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI ESPAÑA TURISMO S.L.U.

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Goed om te weten

 • Food and drink are not included. Not recommended for wheelchair users, the less mobile or expectant mothers. Wear comfortable shoes.

Lees meer

Boekingskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%

0%

0%

0%

0%

Sorry, we kunnen geen beoordelingen vinden op basis van deze filters

Dit vind je misschien ook leuk

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (6)

Excursies & Dagtrips

Formentera en s'Espalmador Catamaran Cruise met BBQ

Dit is een dag gewijd aan pure ontspanning in misschien wel de meest exotische wateren van de Middellandse Zee. Je steekt over vanaf Ibiza op een catamaran en vaart langs de eilanden Formentera en s'Espalmador om te zonnebaden en te zwemmen. Je krijgt ook een BBQ aan boord, dus voor alles is gezorgd. Antoni, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Ik kom van de Balearen, en zelfs voor mij is s'Espalmador een droom. Een maagdelijk eilandje omringd door schoon water en onaangetast door de beschaving."Je laat de zonovergoten kusten van Ibiza achter je en vaart over de azuurblauwe Middellandse Zee richting s'Espalmador. De boot meert aan zodat je van de catamaran kunt stappen om het Instaperfecte parelwitte strand van het eiland te verkennen. Of om af te koelen met een duik terwijl de bemanning aan de lunch begint. Dit onbewoonde eiland is omringd door een reeks kleinere eilandjes. En het kanaal dat het scheidt van Formentera is zo ondiep dat je er doorheen kunt waden.Terug aan boord schuif je aan voor een BBQ met salade en vers fruit, allemaal gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten. Daarna vaar je naar Formentera, het tropische zusje van Ibiza, om nog een duik te nemen. Dit exclusieve eiland is erin geslaagd om onder de radar te blijven, ondanks dat het omringd wordt door verleidelijk fluorescerend water en rotsachtige inhammen. Om het ecosysteem van het onderwaterleven te beschermen, vooral de kwetsbare posidoniaweiden, gaat de boot niet voor anker en wordt er aan boord geen plastic gebruikt.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en,fr

5/5

(1)

vanaf:

88,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (7)

Excursies & Dagtrips

Ibiza Eilandtour

Deze eilandtour is de perfecte introductie tot de vele kanten van Ibiza. Je ziet panoramische plekjes, loopt langs de beroemde stranden van het eiland. En je hebt zelfs tijd om rond te struinen op de hippiemarkt. Het is het beste van Ibiza, allemaal op één dag.We halen je op en je gaat op pad. Je stopt bij de sneeuwwitte zoutpannen van Las Salinas. Bewonder de enorme lappendeken van wetlands omgeven door zandduinen en dennenbossen. Dan bezoek je het kleine dorp San José, mooi verscholen onder de grootste berg van het eiland, Sa Talaia. Daar wandel je op je gemak rond de kerk of nipt van een kop koffie.Tijdens de tocht kom je ook langs Sa Caleta met zijn roodgekleurde kliffen en Portinatx of Cala de Sant Vicent, afhankelijk van welke kant je op gaat. Tenslotte stop je bij de hippiemarkt, Las Dalias op zaterdag of Punta Arabi op woensdag, om tussen de vele kraampjes door te slenteren

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en,fr,nl

4/5

(115)

vanaf:

65,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (8)

Excursies & Dagtrips

De grotten van Can Marça

Tijdens dit uitstapje naar de koele grotten van Can Marça ontsnap je even aan de hitte. Ga naar de noordkust van Ibiza en vergaap je aan het uitzicht. Dan daal je af in de wirwar van oude ondergrondse gangen voor een rondleiding en een indrukwekkende muziek- en lichtshow.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,es,en,fr

3,9/5

(6)

vanaf:

12,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (9)

Activiteiten

Es Cana Ski Pepe Parasailing

Gratis annuleren

E-voucher

vanaf:

30,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (10)

Activiteiten

Ibiza Biotechnologische Botanische Tuin Ticket

Gratis annuleren

Entree Inbegrepen

vanaf:

15,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (11)

Excursies & Dagtrips

San Antonio Boottocht met Wateractiviteiten

Of je nu over de golven wil stuiteren op een jet-aangedreven aquascooter, relaxt wil kajakken op de Middellandse Zee, of gewoon wil genieten van het landschap terwijl je ligt te zonnebaden op het dek - op deze exclusieve boottocht heb je het allemaal. Een dag waarop je het perfecte evenwicht vindt tussen pret en ontspanning.Je vertrekt vanuit de haven van San Antonio en kijk je ogen uit elke centimeter van de schoonheid van Ibiza terwijl je de kust achter je laat. Onderweg vaar je langs zonovergoten landschappen, huizen van celebs en een paar van de mooiste stranden van het eiland. En dan gooit de kapitein het anker uit op de perfecte plek voor wateractiviteiten.Zo je duik je het water in - met of zonder snorkel op je hoofd-, scheur je rond op een jet-aangedreven aquascooter. Of duik je diep onder water met wat seabobbing. Er is ook een drijvend platform om van af te springen, en je peddelt wat weg op een board of in een kajak. En als je even niet bezig bent met plezier maken, laat je de zon haar werk doen op een van de ruime zonnedekken op de boot.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,es,en

vanaf:

130,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (12)

Excursies & Dagtrips

San Antonio Sunset Cruise

Vaar langs de beroemde 'Sunset Strip' van San Antonio op deze relaxte avondboottocht langs de spectaculaire westkust van Ibiza. Je stapt aan het begin van de avond aan boord en deint mee op de relaxte vibe als je langs zandbaaien, bars en restaurants aan het water vaart. Daarna toast je op alweer een geweldige vakantiedag terwijl je achterover leunt en de zon in de Middellandse Zee ziet zakken.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,es,en

vanaf:

70,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (13)

Excursies & Dagtrips

Zonsondergang Ibiza - zonder vervoer

De wind door je haren, een adembenemend uitzicht en een glas bubbels in je hand. Meer heb je niet nodig voor een ontspannen avondcruise langs de spectaculaire westkust van Ibiza.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

en

4,3/5

(2)

vanaf:

39,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (14)

Excursies & Dagtrips

Catamaran Ibiza Sunset

Loungen op Ibiza doe je het beste op het water. De zonsondergang, BBQ en het ruizen van de zee zorgen er deze middag op de catamaran voor dat je helemaal chilt. Je zeilt naar Espalmador waar je je slippers uitschopt voor een diner met drankjes, de dj en kleurende hemel boven je.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,es,en

4,7/5

(8)

vanaf:

114,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (15)

Excursies & Dagtrips

Formentera per Bus

Formentera, de baby van de Balearen, is een wereld ver weg van de andere eilanden. Het is alsof de toeristische bloei van de jaren '60 en '70 daar nooit heeft plaatsgevonden. Je vindt er geen hoogbouw en de lokale bevolking snort met scooters van het ene idyllische strand naar het andere. Je bezoekt Sant Francesc, Es Mirador uitkijkpost en het prachtige strand van Es Pujols.Na een korte oversteek naar Formentera ga je naar Sant Francesc, het schilderachtige witte dorp dat de hoofdstad van het eiland is. Het tempo ligt hier een stuk lager. De 18e-eeuwse kerk op het hoofdplein is het prototype van eenvoud. Om je dan te vergapen aan de uitzichten vanaf Es Mirador, het hoogste punt van het eiland, en de iconische vuurtoren van La Mola.En last but not least, heb je de tijd aan jezelf in het kustplaatsje Es Pujols. Hier lunch je in een restaurant aan het strand of chilt gewoon op het fijne zand waartegen de turquoise zee knabbelt. Het lijkt net of je in de zuidelijke Stille Oceaan bent beland.

Gratis annuleren

Beschikbaar in:

de,en,fr,nl

4,2/5

(29)

vanaf:

94,00

TRINKETS & TREASURES OF IBIZA (16)

Ibiza

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 2023/05/12

Views: 6103

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.